UNDE NE GASESTI?

Amplasată într-un cadru natural deosebit, mărginită de pădurea Comorova la vest și Lacul Neptun la est, stațiunea Neptun nu și-a pierdut farmecul și eleganța de altădată. Neptun este stațiunea cu cel mai mult spațiu verde dintre toate stațiunile de pe litoralul românesc, cu o plajă întinsă, nisip fin și apă curată.

În anul 1972 stațiunea Neptun era cea mai luxoasă destinație de vacanță din România. A fost reședința de vară a lui Nicolae Ceaușescu, locul unde avea să-i primească (restaurantul Ambasador care poate fi vizitat și  acum), rând pe rând, pe Todor Jivko, Richard Nixon, Tito, George Bush.

Hotelul Recif, aflat  pe strada principală, vă oferă o vacanță memorabilă. Personalul face tot posibilul ca șederea dumneavoastră să fie cât mai plăcută.

Cum ajungi la noi?

Cu mașina: venind dinspre Constanța, din șoseaua principală, DN 39, intrați în stațiunea Neptun, faceți pe următoarea stradă la dreapta, pe variantă, aproximativ 1 km și veți găsi indicator : Hotel Recif.

Cu autobuzul: există microbuze pe traseul Constanța – Mangalia. Din Mangalia există microbuze, puse la dispoziție gratuit de autoritățile locale, care fac legătura între Mangalia și stațiuni.

Cu trenul: Gara din Neptun se află la 1km distanță față de hotel.

Cu taxiul: recepția hotelului vă poate chema la orice oră un taxi sau vă poate aranja un transfer de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu (65 km) sau Gara Constanța (40 km).

CUM TE DISTREZI?

Cele doua lacuri cu apă dulce din Neptun au o frumusețe unică, datorită faunei și vegetației din această zonă. Vei întâlni nuferi, lebede, pescăruși și alte vietăți care îți dau senzația ca te afli într-o oază sălbatică. Pentru cei pasionați de fotografii în natură, acesta este un loc ideal în care poți surprinde cadre unice.

Una dintre cele mai interesate atracții turistice de pe litoralul Mării Negre este Aventura Parc care atrage turiștii avizi de adrenalină. Lângă Aventura Parc se află și Parcul cu dinozauri. Este primul parc de acest tip de pe litoralul românesc.

Printre posibilitățile de agrement oferite de stațiunea Neptun se numără: teren de sport, hipodromul de la Mangalia și un parc de distracție. De asemenea există posibilități de practicare a sporturilor nautice pe mare.

INTERESAT DE O STARE BUNĂ A SĂNĂTĂȚII TALE?

În stațiunea Neptun se pot trata boli reumatologice, degenerative, inflamatorii, stări post traumatice, boli ale sistemului nervos periferic și tulburări respiratorii.

VREI SA EXPLOREZI MAI MULT?

Din stațiunea Neptun se pot organiza excursii în Delta Dunării, excursii la ruinele cetăți Histria din secolul VII î.e.n, la monumentul Tropaeum Traiani de la Adamclisi și excursii la Castelul Reginei Maria din Balcic.

TURISTMONIAL

PERFECT PENTRU TOTI 4

Cristina Z.'s avatar

Am fost la Hotel Recif la sfarsitul lunii Iunie, 2 adulti si 2 copii mici. Am avut o camera dubla, perfecta pentru noi 4: mobilier frumos, pat mare si baie curata.

Cristina Z. - Sibiu

ATITUDINEA PERSONALULUI

Raul P.'s avatar

Mobilier nou, design frumos, are 2 lifturi (timpul de asteptare la lift este foarte mic), exista aer conditionat in camere. Atitudinea personalului este foarte buna.

Raul P. - Cluj-Napoca

TOT HOTELUL ESTE CURAT

Marr X.'s avatar

A fost o adevarata surpriza - una placuta! Un hotel de 3 stele in centrul orasului Neptun. Camerele sunt curate - intregul hotel este curat si "fresh".

Marr X. - Bucuresti